flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Самарському районному суді м. Дніпропетровська виявила бажання та надала свою згоду на мобілізацію працівник апарату суду (жінка)

09 травня 2023, 11:55

       24 лютого 2022 року російська федерація здійснила відкриту агресію проти України. Захист Вітчизни є конституційним обов’язком кожного громадянина і це справа всього народу. Внести свій вклад щодо збереження територіальної цілісності держави та мирного життя народу України є справою честі і обов’язком кожного громадянина.

      Жінки, які перебувають на військовому обліку за відповідними військово-обліковими спеціальностями можуть бути призвані у військові частини на військову службу. В окремих випадках жінки можуть бути мобілізовані за найбільш дефіцитними для Збройних Сил України та інших складових сил оборони військовими спеціальностями, такими як: медичні, зв’язку, обчислювальної техніки, радіоелектроніки, водії автотракторних (гусеничних) засобів, діловоди та інше.

       Дуже багато українок захищають нашу державу від російської агресії. Кожна історія про участь наших жінок у війні заслуговує на окрему увагу та викликає гордість за українців.

       Не виключенням є і той факт, що в Самарському районному суді  м. Дніпропетровська також виявила бажання та надала свою згоду на мобілізацію працівник апарату суду (жінка), яка  буде проходити навчання та згодом направлена у військову частину для захисту нашої країни.  

      Потрібно кожному з нас не забувати про повагу, яку ми відчуваємо зараз, і після війни пам’ятати про кожного захисника та захисниць нашої Батьківщини.

 

Віримо в ПЕРЕМОГУ! Віримо в ЗСУ! Слава Україні!