flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд призначив до розгляду справу щодо чоловіка, який обвинувачується у державній зраді, в результаті чого загинуло 13 людей та постраждало 64 в кафе «Ria Lounge Bar» м. Краматорськ

28 лютого 2024, 17:46

   Самарський районний суд м. Дніпропетровська  розпочав розгляд справи  щодо жителя м. Краматорськ, який обвинувачується в передачі представнику іноземної організації інформації про перебування військових ЗСУ в приміщенні кафе «Ria Lounge  Bar» в м. Краматорськ.  Після цього, невстановленими особами з числа збройних сил російської федерації   було здійснено ракетний удар по вказаному кафе, внаслідок чого загинуло 13 людей та 64 поранено.

   Чоловік обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст.111 КК України, а саме у державній зраді.

   Справа розглядається колегією суддів. По справі закінчено підготовче судове засідання, призначено справу до судового розгляду в закритому судовому засіданні, а також продовжено обвинуваченому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів.

   Санкція ч. 2 ст. 111 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк  15  років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

   Про результати розгляду справи буде повідомлено додатково по закінченню розгляду.

   Більше у сюжеті Суспільне Донбас за посиланням: Суспільне | Новини

 

   Пресслужба Самарського районного суду м. Дніпропетровська