flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За зраду - смерть

19 лютого 2019, 11:53

       Вироком Самарського районного суду м. Дніпропетровська раніше судимого жителя м. Синельникове Дніпропетровської області гр. Ш, 1978 р.н., визнано винним у скоєнні особливо тяжких злочинів, відповідальність за які передбачена  ч. 1 ст. 115 та  ст.348  ККУ – умисне вбивство та замах на вбивство працівника правоохоронного органу у зв’ язку з виконанням ним службових обов’язків,  а також у скоєнні злочину, відповідальність за який передбачена ч. 1 ст. 125 - умисне легке тілесне ушкодження, та призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 11 років. За ч. 1 ст. 129 ККУ гр. Ш визнано невинуватим та виправдано у зв’ язку з відсутністю в його діянні складу кримінального правопорушення.

          Трагедія, яка сталася 17 вересня 2018 року, виникла під час вживання алкоголю і стала результатом сімейної лайки. Першою жертвою гр. Ш став його малолітній син, 2013 р.н., якого батько бив дерев’яною палкою та руками. А потім на ґрунті ревнощів через зраду співмешканки, яка сама в ній зізналася, забив її насмерть дерев’яною скалкою.

          Після того, як гр. Ш зрозумів, що співмешканка мертва, сам визвав швидку і поліцію. А коли поліцейські прибули на місце трагедії накинувся на них с сокирою, чим змусив правоохоронців застосувати зброю, щоб зупинити злочинця. 

 

Прес-секретар суду