flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Складу адміністративного правопорушення немає, тому що є - кримінальне

12 червня 2018, 15:48

 

Розглядаючи адміністративне правопорушення суд встановив ознаки кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена частиною 1 статті 357 Кримінального кодексу України

    

    Суддею Поштаренко О.В. закрито провадження у справі про адміністративні правопорушення за керування транспортом у стані наркотичного сп’яніння та злісну непокору поліцейським щодо гр. Б. у зв’язку з відсутністю події та складу адміністративного правопорушення.

      «Правопорушника» було викликано у судове засідання. Він свою вину не визнав та пояснив суду, що сталася помилка і затримали його рідного брата, який скористався чужим посвідченням водія.  Під час засідання були досліджені матеріали відеозапису і у суду виникли сумніви, що на відео громадянин,  який з’явився у судове засідання. На наступне засіданні викликали співробітників поліції,  які затримали гр. Б та склали протокол. Але вони також не впізнали в гр. Б особи, яка скоїла адміністративне правопорушення.

       Дослідивши всі пояснення, докази, відеозаписи у цій справі суд встановив, що правопорушником виявився рідний брат гр. Б. -  колишній працівник правоохоронних органів, який незаконно скористався документами брата.

      Для відповідного реагування на встановлені факти та притягнення винуватого до відповідальності суд звернувся до Самарського відділу поліції Дніпропетровського ВП ГУ НП в Дніпропетровській області та Дніпропетровської місцевої прокуратури №1.

Прес-служба суду